Upravljalec in pooblaščena oseba za varstvo podatkov

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Sijaj lepote Barbara Vršič, Barbara Vršič s. p., Dalmatinska ulica 33, 2000 Maribor.

Varovanje osebnih podatkov

Ker nam je pomembna varnost in zasebnost obiskovalcev naše spletne stani, vam po zakonu Zakon o varstvu osebnih podatkov, zagotavljamo popolno varnost osebnih podatkov. Vsi osebni podatki bodo strogo varovani in shranjeni, ter jih ne bomo nikomur posredovali brez vaše pisne privolitve. Vsi vaši podatki bodo shranjeni zgolj za statistiko.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Osebne podatke potrebujemo le, če rezervirate svoj termin preko obrazca, naroči se na termin ali če se gre za kakšno nagradno igro.

Potrebujemo naslednje podatke:

– Ime in priimek

– Elektronski naslov

– Kontaktno številko

Vsi ti podatki, se uporabljajo le za komunikacijo preko e-naslova in za komunikacijo preko telefona. Vaš e- naslov se uporablja, za pošiljanje aktualnih akcij, novosti. Tel. Št za obvestilo o želenem terminu, ter za opomnit na termin ( en dan pred storitvijo, se pošlje opomnik, da imate drugi dan rezervirano storitev ).

Politika piškotkov

Piškotki so majhne datoteke, katere zbirajo uporabniške podatke. S temi piškotki, se ohranjajo primerne vsebine, katere se skladajo z uporabnikovimi interesi. Piškotke uporabljamo, predvsem zato, da lahko shranjujemo podatke o posameznih spletnih straneh, zbiranje različnih statistik.

Uporabljen piškotek: Google analytics

Piškotki so zgolj za analitične namene. Katerih informacij je, kako uporabniki uporabljajo stran, za ugotavljanje katere korake je potrebno optimizirati, kako izboljšati delovanje strani.

Več informacij o piškotkih storitve Google analytics in zasebnosti.

Nadzor piškotkov

Po zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) je za uporabo določenih piškotkov potrebna privolitev uporabnika. Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov lahko tudi spremenite.