1

Dinah Austin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl.

Phone: +1(234) 567 89 10
Email: name@mail.com
Skype: namesurname

0
Stamina
0
Concentration
0
Manual dexterity

Nov, zelo lep salon, poln pozitivne energije, prijazen in strokoven pristop do strank. Bila sem na tret-maju nege obraza (profesionalen pristop in oprema), hkrati pa sem bila deležna tudi drobnih, zelo koristnih nasvetov za nego koze. Da o masaži sploh ne izgubljam besed. Lahko samo rečem vauuuuu. ABSOLUTNO PRIPOROČAM. Zagotovo bom postala in ostala redna stranka.

Nastja Jakolenc

Moje mnenje glede moje najboljše maserke Barbare! K njej se vračam vedno z veseljem in z mislijo kako to ona zna! Namreč,ko čutim bolečine v vratu in ramenih ona to z njenimi zlatimi rokami zna odpravit. Od takrat vsak mesec ali po potrebi, zahajam k njej. Težave so izginile in tudi počutje je sedaj odlično. Sedaj vidim, da masaža ni samo razvajanje ampak je nekaj več. In tako naredim po dolgem času nekaj zase in mi ni žal... vesela sem da sem jo spoznala,je pozitivna oseba,vedno nasmejana,svoje delo opravlja z veseljem to se tudi čuti in jo priporočam, da jo obiščete v njenem toplem in prečudovitem salonu. Zato jo obiščite ne bo vam žal! Hvala ti Barbi :*

Petra Pal Žavcar

Zelo sem bil zadovoljen s športno masažo maserke Barbara. Vsi, ki se ukvarjajo s športom profesionalno ali amatersko, ta salon toplo priporočam. Osebje je mlado vendar zelo prijazno in strokovno izpopolnjeno. Ostal bom zvesta stranka.

Marjan Toplak
Our Special Offer

You owe yourself this moment

Visit one of our multiple sessions of relaxation.