Kozmetika Martur professional skin care je znamka ustvarjena in v celoti razvita v Sloveniji.

Navdih pri ustvarjanju znamke je ustanoviteljica znamke našla na Kmetiji Mali Raj. Izdelki so namenjeni tako ženskam kot moškim, ter vsem starostnim skupinam. Vsi izdelki so dermatološko testirani in ne vsebujejo parfumov in barvil.

Kozmetični izdelki Martur so izdelani po skrbni izbrani in edinstveni recepturi. Izbrane vrhunske sestavine v izdelkih Martur professional skin care zagotavljajo vrhunsko kakovost. Izdelki vsebujejo aktivne kozmetične sestavine, ki koži pomagajo izboljšati njeno stanje. Aktivne sestavine v izdelku pomagajo na koži doseči vidne rezultate.

Največji poudarek pri formulaciji izdelkov je namenjen izbiri sestavin. Izdelki vsebujejo visok delež naravnih sestavin. Kozmetični izdelki Martur so izdelani po edinstveni in napredni formulaciji, ki je usmerjena v rezultate. Pri ustvarjanju izdelkov je bilo ključnega pomena, da bodo izdelki prijazni tudi za najbolj zahtevno kožo.

IZDELKI MARTUR professional skin care

ACTIVE DAY REPAIR CREAM

Je vlažilna obnovitvena krema. Aktivna dnevna krema vsebuje visok delež aktivnih sestavin za izboljšanja stanja kože. Formulacija kreme je usmerjena v izboljšanje vlažnosti kože, obnavljanje kože in celic. Kozmetično aktivne sestavine v izdelku na koži delujejo antioksidativno, regenerativno in imajo moč obnavljanja celic in kože

AKTIVNE SESTAVINE

-arganovo olje

-ektoin

-vitamin E

-kamelijevo olje

-olje rakitovca

-ovseni proteini

-riževo olje

-kozje mleko

-vitamin ( A, B6, B12, laktična kislina )

INDIKACIJE ZA UPORABO

-suha koža

-koža, ki se lušči

-nečista in aknasta koža

-koža z izsušeno povrhnjico

SOFT CALMING TONER

Je nežni pomirjajoči toner za kožo. Uporablja se lahko na obrazu, rokah in petah. Aktivne sestavine v izdelku zmehčajo kožo in delujejo vlažilno. Vsebuje sestavine, ki na kožo delujejo blagodejno in jo pomirjajo, saj izdelek ni odišavljen in ima popolnoma naraven vonj. Soft calming toner kožo dodatno očisti, tonizira in osveži. Primeren je tudi za moško nego.

AKTIVNE SESTAVINE

-vitamin E

-alantoin

-kozje mleko

-vitamin ( A, B6, B12, laktična kislina )

-fiziološka raztopina

INDIKACIJE ZA UPORABO

-suha koža

-koža, ki se lušči

-nečista in aknasta koža

SOFT CALMING CLEANSER

Je nežni čistilni gel za čiščenje obraza. Soft calming cleanser temeljito odstrani nečistoče iz okolja, sebum in ličila. Koži po uporabi daje sijoč videz. Kožo očisti, ne da bi jo izsuševal. Izdelek je nežen in blag do kože, saj formula ne vsebuje parfumov in barvil.

AKTIVNE SESTAVINE

-rožni koren

-alantoin

-kozje mleko

-vitamin ( A, B6, B12, vitamin E, laktična kislina )

-izvleček borovnice

-rdeče alge

-betain

INDIKACIJE ZA UPORABO

-nečista in aknasta koža

-suha koža

-občutljiva koža