Naročanje

Stranke naprošamo, da se za storitev ali posvet v našem lepotnem salonu, predhodno naročijo preko tel. št ali elektronskega naslova ( 031 716 294 / info@sijaj-lepote.si ) saj si boste le s tem zagotovili svoj želen termin. Prosimo vas, da pridete najmanj 5 minut pred dogovorjenim terminom, v primeru zamujanja več kot 15 min, vas na storitev ne rabimo več vzeti.

Plačevanje

Plačevanje je možno gotovinsko ali s plačilnimi karticami Maestro, Mastercard, Visa in Diners. Vse cene naših storitev vključujejo DDV. Pridružujemo se pravici do sprememb cen.

Akcije in popusti

Aktualne akcije in popuste objavljamo na naši spletni strani, Facebook strani, kjer so navedeni vsi pogoji poslovanja.  V primeru napak pri objavi, se pridružujemo pravici, da le te popravimo.  Za kakršno koli  nejasnosti, vas naprošamo, da se obrnete na nas.

Veljavnost darilnih/vrednostnih bonov

Darilni/vrednostni boni so veljavni 6 mesecev od datuma nakupa. Zaposlenim v salonu Sijaj lepote, se dovoljuje podaljšati veljavnost darilnega/vrednostnega bona za dodatna 2 meseca. Darilnega/vrednostnega bona ni mogoče menjati za gotovino. Menja se lahko za drugo storitev, istega cenovnega ranga ali višje z doplačilom. Storitev se izvede, po predhodni rezervaciji in ob predložitvi darilnega/vrednostnega bona.

Zavrnitev stranke

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo izvajanje storitve osebam, ki se vedejo nespoštljivo do zaposlenega osebja ali do drugih strank.