Masaža

Nega obraza

TREPALNICE

Depilacija

Pedikura

Sijaj lepote

Najbolj popularne

Klasična masaža

Klasična masaža predstavlja osnovne masažne prijeme, s katerimi spodbudimo prekrvavitev telesa, ter z raztezanjem in gnetenjem kože, aktiviramo celice, da pridobijo zadostno količino kisika v telo.

Preberi večPreberi več

Kreativno vihanje trepalnic

Tretma Yumi Lashes je edinstven in inovativen način podaljševanja trepalnic, ki poveča obseg in poudari naraven videz, in kar je najpomembnejše, trepalnicam ne škoduje. Naravna nega s keratinom, vitamini in proteini trepalnice podaljša, priviha navzgor in 30 % debelejše trepalnice za kar 6 do 8 tednov. Združeni sta švicarska inovativna kozmetična tehnologija in 100 % varne sestavine.

Po uporabi Yumi Lashes tretmaja boste se lahko kopali v slani vodi, odšli v savno, uporabljali maskaro…

Športna masaža telesa

S športno masažo se pospeši regeneracija mišice pred, med in po športni aktivnosti in se na ta način zmanjša bolečina ter otrdelost v mišicah. Po športni aktivnosti so krči v mišicah manjši, saj se zaradi masaže iz telesa odstrani mlečna kislina.

Kisikova terapija

Kisikova terapija, je naravna metoda pomlajevanja s kisikom, ki zmanjša gubice, oži pore, revitalizira, navlaži ter poveča napetost kože, revolucionarna kisikova terapija globinsko nahrani kožo. Z samim nastavkom pršimo serum, ampulo ali hialuronsko kislino v globlje plasti kože in s tem omogočimo, da celice dobijo zadostno količino kisika in potrebnih snovi.

NEGA ZAJEMA: Površinsko čiščenje, diamantni piling, kisikova terapija z ampulo, maska, krema za oči, krema za obraz.

Diamantni piling

Je varen in izjemno učinkovit kozmetični postopek za mehansko obnovo kože, pri katerem uporabljamo lasersko obdelane diamantne konice in vakum. Z diamantno konico postopoma luščimo povrhnjico plast za plastjo, hkrati pa z vakumom odsesavamo odmrle kožne celice in pripravimo kožo na sprejem na daljnih kozmetičnih produktov.
Diamantni piling se priporoča koži katera je nagnjena k aknam ( če le niso vnete ), koži kjer so prisotne manjše bazgotine, gube, široke pore, koži za povečanje prekrvavitve ter izboljšanja tonusa.

NEGA ZAJEMA: Površinsko čiščenje, diamantni piling, globinsko čiščenje,  visoka frekvenca, masaža, maska, krema za oči, krema za obraz.

Na voljo tudi

Paketi

Cassic
Klasična masaža telesa
78

  • klasična masaža telesa 50 min
  • terapevtska masaža hrbta 40 min
  • nevromišični taping 15 min

silver
PEDIKURA, OBLIKOVANJE IN PILIG
89

  • popolna pedikura 70 min
  • oblikovanje + barvanje obrvi in trepalnic
  • diamantni piling obraza 60 min

gold
TREPALNICE, MASAŽA, NEGA
149

  • keratinsko vihanje trepalnic  75 min
  • masaža vratu, lasišča in obraza  40 min
  • ultrazvok obraza  65 min
  • kisikova terapija obraza 65 min